Vanhoja klassikkoautoja. Huoltoasema. Teksti Classic Park.

Classic Park -verkkosivujen uudistus

4 hengen työryhmä Dudesta uudisti Classic Parkin verkkosivut. Sivut päivitettiin WordPressin avulla. Kuvat, videot ja tarinat toimitti Classic Park ja ryhmän jäsenet muokkasivat materiaalia tarpeen mukaan, sekä lisäsivät ne yrityksen verkkosivuille.

Oona Niemi

Oona oli vastuussa uuden verkkosivun ulkoasun suunnittelusta. Hän suunnitteli luonnosversion sivusta Canvalla, jonka pohjalta sivut rakennettiin WordPressiin. Hän osallistui myös sisällön lisäämiseen alkuvaiheessa, kunnes hän siirtyi seuraavan asiakkaan antaman tehtäväaihion pariin.

Juha Tuikka

Juha oli vastuussa sisällön lisäämisestä sivustolle (kuvat ja tekstit), kuvien muokkaamisesta ja käsittelystä Photoshopin avulla, graafisesta suunnittelusta, sekä virheiden etsimisestä ja korjaamisesta järjestelmässä ja kirjoitusasussa.

Sang Nguyen

Sang vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta (Oonan suunnitteleman pohjan lisäys sivustolle, templaten lisäys, sivuston ja tarvittavien lisäosien (Plugins) asennus yms.) yhdessä Veetin kanssa. Hän myös etsi ja korjasi virheitä sivustolla sekä suoritti hakukoneoptimoinnin.

Veeti Hagström

Veeti liittyi projektiin Oonan siirryttyä muiden tehtävien pariin. Hän oli vastuussa sivuston teknisestä toteutuksesta (tarvittavien lisäosien (Plugins) asennus, materiaalin lisäys sivustolle jne.) yhdessä Sang kanssa. Hän myös etsi ja korjasi virheitä sivustolla sekä suoritti hakukoneoptimoinnin.

Classic Parkin palaute

Classic Parkin verkkosivut olivat päivittämisen tarpeessa. Samalla halusimme alustan, missä voimme julkaista kuvia ja tarinoita rakentamistamme autoista. Teimme yhdessä Duden kanssa päivitysprojektin, missä he pääsivät osallistumaan työelämän hankkeeseen. Sivut onnistuivat erittäin hyvin ja ovat saaneet hyvää palautetta. Kiitos Oona, Juha, Sang ja Veeti! Classic Parkin puolesta Marko Miettunen.

Linkki sivustolle: https://classicpark.fi/