DUDEjen valmentajat

ME OHJAAMME DUDEJA

Tuemme sinua tielläsi työelämään!

Vinkki:

Vie hiiri kuvan päälle tai kosketa mobiilinäytöllä kuvaa nähdäksesi henkilön tarinan.

Olen Leena Toivanen ja vedän DUDEn kokonaisuutta; osallistujien, yritysten ja hankkeen hallinnolliset asiat ovat minun vastuullani. Minuun voi siis ottaa yhteyttä, oli DUDE-asia mikä vaan. Jos en itse aina tiedä vastausta, ainakin tiedän kuka tietää. Käytännössä tapaan uusia DUDElaisia ja yrityksiä, sekä sparraan ohjaajiamme. He ovatkin huippuosaajia, ja DUDEa tehdään yhteistyön kautta.

Centriassa olen TKI-koordinaattori, mikä tarkoittaa, että suunnittelen ja vedän hankkeita erityisesti digitalisaatio-teemassa. Teen myös hankeviestintää. Minun vahvuuksiini kuuluu kirjoittaminen, innovointi ja kokonaisuuden hallinta. Työni on todella monipuolista, mikä on vaan mukavaa. Kun en pohdi DUDEen liittyviä asioita, mielessä pyörii digitaalinen liiketoiminta ja logistiikka sekä etätyössä oppiminen ja hyvinvointi. Aika laaja työnkuva siis!

Vapaa-ajalla tykkään lukea ja taiteilla. Tavoitteenani on, että kotonamme olisi vain itse tehtyä taidetta, mutta vielä en ole siihen päässyt. Elelen yhdessä puolisoni kanssa punaisessa tuvassa. Perunamaa puuttuu, mutta viherpeukaloa minulla ei olekaan. Lähden mielelläni reissuun, kun mahdollisuus tulee. Erityisesti lämpimät kohteet kiinnostaa, talvesta saa nauttia kotonakin.

Nuori tai yrityksen edustaja; ota rohkeasti yhteyttä! Mietitään yhdessä parhaat askelmerkit tulevaisuuteen!

Lähetä Leenalle sähköpostia

Leena Toivanen
leena.toivanen@centria.fi
040 701 3221

Olen Hanna Lahnalampi ja työssäni vastaan opiskelijoiden ohjauksesta, avoimen amk ja verkko-opetus Averkon toiminnasta. Tehtäväkenttäni on laaja ja monipuolinen, jossa korostuu erityisesti yhteistyö koko Centria henkilöstön ja kaikkien opiskelijoiden välillä.

Opiskelu, valmistuminen ja työelämään siirtyminen ovat askelia, joissa toivon pystyväni tukemaan nuoria ja nuoria aikuisia. Työelämä kehittyy koko ajan ja yritysten osaamistarpeet muuttuvat. Yksi tärkeä tehtäväni onkin pysyä työelämämuutosten perässä. 

Dude-hankkeessa järjestän oman asiantuntijuuden näkökulmasta työpajoja ja henkilökohtaista ohjausta sitä tarvitseville. Pyrin myös vahvistamaan osallistujien sosiaalisia taitoja ja heidän hyvinvointiaan.  Nuorten omien vahvuuksien löytäminen ja persoonallisuus piirtein tunnistaminen ovat lähellä sydäntäni ja autankin osallistujia kehittämään itsetuntemusta Workplace Big Five – persoonallisuustyökalun avulla.

Vapaa-aikani kuluu erilaisen liikunnan parissa. Odotan innolla tulevaa hiihto- ja laskettelukautta. Aikani kuluu lapsia kuljettaessa harrastuksiin ja uutena lisänä koiran kanssa lenkkeily. Nautin valtavasti luonnossa liikkumisesta. Siellä palaudun arjen hektisyydestä ja se auttaa pitämään mielen positiivisena.

Lähetä Hannalle sähköpostia

Hanna Lahnalampi
hanna.lahnalampi@centria.fi
040 149 6199

Olen Niko Töyräskoski, kolmekymppinen tradenomi Kokkolasta. Asun avopuolisoni kanssa ja talouteemme kuuluu myös vähän yli viisivuotias chowchow Rufus. Toimin aiemmin kaupan alalla eri tehtävissä, kunnes aloitin työskentelyn Centriassa syyskuussa 2022 TKI-kehittäjänä ja liiketalouden asiantuntijana.

Talo oli minulle jo ennestään tuttu, sillä opiskelin Centriassa liiketaloutta ja valmistuin tradenomiksi 2016. Pidin täällä opiskelusta todella paljon ja olen kotiutunut Centriaan erittäin hyvin. Täällä on hyvä työyhteisö ja työilmapiiri, mikä vaikuttaa todella paljon motivaatioon ja työntekoon. Pidän työssäni myös siitä, että tehtävät ovat vaihtuvia ja monipuolisia. Työskentelen useammassa projektissa, mikä tarkoittaa, että ei ole kahta samanlaista päivää. DUDE-hankkeessa huolehdin vuoropuhelusta yrityksiin ja työllisyyspalveluihin, sekä järjestän muiden DUDE-ohjaajien kanssa erilaisia työpajoja osallistujille.

Koiran ulkoilutuksen lisäksi vapaa-aikani kuluu aktiivisesti erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa, erityisesti kamppailulajit ovat lähellä sydäntäni. Harrastan judoa ja brasilialaista jujutsua, sekä niiden lisäksi kuntosaliharjoittelua ja uintia. Lenkkeilen myös säännöllisesti ja soitan kitaraa. Harrastukset antavat vastapainoa työlle, niillä saa hyvin päivän nollattua ja mielen rauhalliseksi.

Nikö Töyräskoski
niko.toyraskoski@centria.fi
050 3460 462

Hei, olen Mitha Rachel Jose. Muutin Intiasta Suomeen vuonna 2017. Olen ammatiltani ohjelmistosuunnittelija: valmistuin Intiassa tietojenkäsittelytieteistä. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa intialaisesta yliopistosta, jossa minulla on myös seitsemän vuoden työkokemus opettamisesta. Opetustyön ohella olen toiminut opiskelijoiden mentorina ja motivaattorina.

Aloitin työt TKI-kehittäjänä Centrian digitalisaatiotiimissä syyskuussa 2019. Erilaisissa digitalisaatioprojekteissa keskityn tekoälyyn, koneoppimiseen ja lohkoketjuihin. Työskentelen myös opettajana kaikenlaisilla tietotekniikkaan liittyvillä Centrian kursseilla.

Toimin ohjaajana myös DUDE-hankkeessa ja autan osallistujia paitsi teknisesti, mutta myös ei-teknisissä ongelmissa, tukeakseni heidän päämääriään työuran tai opintojen aloittamisessa.

Vapaa-ajallani minusta kuoriutuu perhenainen ja viihdyn parhaiten kahden suloisen poikani seurassa, joista toinen on 9-vuotias ja toinen 1,5-vuotias. Lisäksi rakastan perinteisten intialaisten ruokien kokkailua, leivontaa ja ystävien ja perheen kanssa seurustelua. Kävelen päivittäin 30–45 minuuttia pitääkseni itseni kunnossa.Lähetä Mithalle sähköpostia  

Mitha Rachel Jose
mitha.jose@centria.fi
040 181 1683

Tervehdys,

olen Jani Valjus ja toimin DUDEssa ohjaajana, erityisesti tietotekniikan ja tekniikan aiheiden ohjaajana ylipäänsä. Toimin myös yleisesti DUDEssa projektien ohjaajana, ja muutenkin olen mukana pyörittämässä hankkeen toiminnan arkea.

Centrialla olen toiminut aprillipäivästä 2018 TKI-kehittäjä tittelillä myös muissa hankkeissa ja nykyään vedän myös muutamaa kurssia opetuksen puolella.

Harrastukseni ja mielenkiinnon kohteeni vaihtuvat melko tiheään, mutta tietotekniikka tavalla tai toisella on ollut mukana pitkään. Tällä hetkellä keskustelen mielellään myös esim. matelijoista, lukoista ja käsitöistä.

 

 

Lähetä Janille sähköpostia

Jani Valjus
jani.valjus@centria.fi
040 162 7588

 
Odotathan hetkisen tarinaani
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Eteläaho
anne.etelaaho@kpedu.fi
044 725 0106