Blue character on white background. Cellphone.

Eventingo.fi -järjestelmä

Osallistujat loivat INGO:lle lähes valmiiksi eventingo.fi-järjestelmän, jonka avulla voi ilmoittautua pieniin ja suuriin tapahtumiin. Ohjelmisto on pääosin suunnattu niille, jotka haluavat maksaa suomalaisilla pankkiohjelmilla ja maksutavoilla. Järjestelmä luotiin käyttäen Laravellia ja Bootstrapiä.

Rajib Palit

Toimi tiiminvetäjänä projektissa ja keskittyi pääosin sivuston Back-endiin. Hän loi järjestelmään kolmenlaisia käyttäjärooleja: käyttäjä, tapahtuman järjestäjä ja pääkäyttäjä sekä, eri käyttäjille omat hallintapaneelit. Lisäksi useita muita toimintoja, muun muassa sisään- ja uloskirjautumisen, tapahtumaluettelon tarkastelun etusivulla, “ota yhteyttä” -lomakkeen, kielenvaihtomoduulin, yksittäisiä tapahtumia lipuilla, mahdollisuus ostaa lippu paytraililla sekä lippujen ostovahvistusviestin.

Mahmudul Hasan

Työskenteli projektissa front-end-, back-end- ja tietokantasuunnittelussa. Työsti tietokannan luomista ja taustaosaa. Toteutti CRUD-toiminnan järjestelmänvalvojan ohjaimissa ja integroi ne käyttöliittymään. Lisäksi asiakkaan suostumuksen saatuaan, valitsivat Bootstrap-käyttöliittymäkehyksen ja muokkasivat sitä projektin tarpeiden mukaan.

Thuan Tran

Työskenteli sekä front-end:n että back-end:n parissa. Opiskeli aluksi Laravelin käyttöä Rajibin avulla ja sen jälkeen siirtyi front-end kehityksen pariin oppimaan käyttämään Bootstrapiä, joka sisältää sisäänrakennettuja malleja ja vähentää puhtaan CSS: n manuaalista suunnittelua.