Irina Leipälä

Sähköposti: irina.leipala@gmail.com

Olen huolellinen työntekijä, muut eivät joudu korjailemaan virheitäni, ja työnjälkeni on moitteetonta. Lisäksi olen tunnollinen: noudatan aikatauluja, teen annetut tehtävät ajoissa valmiiksi ja olen muutenkin lojaali työnantajaani kohtaan. Asenteeni on positiivinen ja motivaationi kohdillaan. En nirsoile vaan olen valmis tekemään monenlaista työtä. Olen kehitysmyönteinen osaamistani ajatellen ja haluan saada säännöllistä palautetta tekemästäni työstä – kehittyäkseni myös rakentavaa sellaista. Olen valmis sitoutumaan työhöni, mistä kertoo myös yhdeksän vuoden työsuhde nykyisessä osa-aikatyössäni. Persoonaltani olen empaattinen, myönteinen, ujohko ja hymyileväinen. Olen pohjimmiltani introvertti, ja työskentelenkin tehokkaimmin itsenäisesti ja viihdyn parhaiten pienemmässä työyhteisössä.

Olen suoriutunut tradenomin opinnoistani kiitettävästi. Erityisen hyvin ovat menneet kaikki taloushallinnon kurssit. Erinomaiset arvosanat olen saanut kaikista sisäisen taloushallinnon kursseista, hyvä teoriapohja on myös ulkoisesta taloushallinnosta sekä yrityksen talouden ohjauksesta. Kaikkien suorittamieni kurssien arvosanojen keskiarvo on 4.2.

Pitäisin toimistotyöstä, jossa saisi työskennellä suhteellisen itsenäisesti – silloin olen mielestäni tehokkaimmillani. Ei haittaisi, jos työtehtävissä olisi vaihtelua, mutta turvallisuudentunnetta lisää se, että tiedän suurin piirtein millaisista työtehtävistä tulevat työpäivät koostuvat. DUDEssa olen tehnyt kuuden tunnin päivää, ja se on tuntunut mieluisalta.

Työurani on vasta aluillaan, ja teoreettinen osaaminen taloushallinnosta on arvosanojeni perusteella kiitettävä, joten minusta saisi mahdollisesti koulutettua hyvän työntekijän juuri teidän tarpeeseenne.

Olen suorittanut opinnoissani toimistotyö- ja tietotekniikka- sekä työvälineohjelmat kurssin. Word on hyvin hallussa, kuten myös PowerPoint ja Excel. DUDEssa olen käyttänyt WordPress-ohjelmaa. Opintojen aikana olemme tutustuneet myös muutamiin kirjanpito-ohjelmiin – käytännön kokemus on jäänyt vähemmälle, mutta omaan valmiudet oppia nopeasti.

Olen suorittanut peruskoulun ja lukion Haapajärvellä. Sen jälkeen hain sairaanhoitajakouluun Kokkolaan, josta päädyin vaihtamaan liiketalouden puolelle suuntautumisvaihtoehtona taloushallinto. Työkokemusta on paljon hoitoalan puolella, ja olen edelleen osa-aikatyössä henkilökohtaisena vapaa-ajan avustajana, jossa aloitin 11/2010. Tällä hetkellä suoritan viimeistä harjoitteluani DUDEssa, ja kirjoitan opinnäytetyötäni aiheesta Sijoituskohteena kulta. Arvioitu valmistumisaikani on 12/2019. Kielitaitoni: suomi-äidinkieli, ruotsi-kirjallinen hyvä, suullinen tyydyttävä, englanti-tyydyttävä, venäjä-perusteet.

Vapaa-ajalla pidän matkustelusta ja luonnossa liikkumisesta, talvisin meren jäällä hiihtämisestä ja kesällä luonnonvesissä uimisesta. Tykkään myös kirpputoreista, kotihommista kuten siivoamisesta, ruuanlaitosta sekä viherkasvien hoidosta.