Hannu-Pekka Lundström

Sähköposti: hanz.lundstrom@gmail.com

Puhelinnumero: 050 4383880

Portfolio: https://hanzlundstrom.wixsite.com/portfolio

Minä olen Taiteellinen luova henkilö. Vaikka teen luovaa työtä monelta alalta, perehdyn enimmäkseen digitaaliseen taiteeseen.

Koska olen valmistunut datanomi, minulla on tietoa ja taitoa IT alalta. Olen harvemmin purkanut ja koonnut tietokoneita, sekä puhdistanut omiani. Koodausta olen tehnyt enimmäkseen itsekseni, vaikka C++ tuli opittua datanomi opintojen aikana.

Oman ajan koodaus keskittyi minun pelin suunnittelu harrasteluun, jossa minä käytin myös piirto taitojani ja oli minulla ensimmäisistä kerroista työskennellä 2d animaatioissa. 3d Mallinnuksesta tuli harrastus, kun pelin suunnittelu ei sujunut tehdä 2d:llä vaan rupesin työskentelemään unity pelimoottorilla.

Videopelit ovat iso osa vapaa ajastani, silloinkin kun en pelaa niitä. Live streamien katsomista tulee tehtyä samalla kun teen muita asioita. Piirtämisessä saatan saada inspiraatiota peleistä, tai saatan olla kävelyllä luonnossa josta löydän jotain jonka haluaisin piirtää.

Suomenkieli on minun äidinkieleni, joten se tulee luonnostaan. Englantia minä käytän päivittäin, joten se on minulla erinomainen. Ruotsinkielen ymmärrys on minulla hyvin huono vähän käytön ja peruskoulu aikojen kiinnostuksen puutteen takia.