Ville Karhula

Sähköposti: ville.karhula@gmail.com

Puhelinnumero: 045 113 0766

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ville-karhula-b1314a17a

Tuon osaamista ja tavoitteellisuutta työskentelyyn, mielestäni on erittäin tärkeätä, että asetetut tavoitteet saadaan tehtyä ajoissa niin hyvin kuin mahdollista. Olen myös täsmällinen, teen työt valmiiksi sovitussa aikataulussa ja tulen paikalle ajoissa. Työskentelen mieluiten itsenäisesti, sillä pystyn siten keskittyä parhaiten työtehtävään ja työskentelemään tehokkaammin, mutta pystyn myös tarvittaessa tuomaan esille oman työpanokseni ryhmätyöskentelyssä.

Työnteossa viihdyn, kun tarjottavana on erilaisia työtehtäviä ja projekteja, jotka tuovat erilaista tekemistä päivittäiseen arkeen. Kun samanlaista työtä tekee koko ajan, mielenkiinto mielekkääseen työskentelyyn laskee, joten on mukavaa ja tärkeää kokeilla erilaisia työtehtäviä.

Vaikka työkokemukseni alalta ei ole kovin suuri, haluan näyttää osaamiseni ja samalla kerryttää osaamistani tehden oikeita alan töitä.

Pääasiassa osaamiseni keskittyy verkko-ohjelmointiin, mistä minulla löytyy erityisesti osaamista WordPress-ohjelmiston käyttämisestä. Kielistä osaan käyttää HTML5, CSS, Javascriptiä ja PHP:ta, näistä viimeisintä olen käyttänyt vähiten kuitenkin. Myös jonkinlaista osaamista löytyy C ja C#:sta, mutta näitä en ole käyttänyt kurssien ulkopuolella. Yleisimmistä IT-taidoista osaamista löytyy Windowsin perustoimintoja, kuten käyttöjärjestelmien asennusta ja palomuurien asentamista. Lisäksi on tullut käytyä Ciscon CCNA-kursseja ja SQL:n käyttämistä, mutta näitä en ole varsinaisissa töissä käyttänyt paljoa.

Koulutuspohjaltani olen ylioppilas ja tietotekniikan insinöörin tutkinto, jonka kävin Centria-ammattikorkeakoulussa ja valmistuin syksyllä 2018. Äidin kieleltäni puhun suomea, englantia puhun ja käytän päivittäin sekä ruotsista osaan perusteet. Insinööritutkinnon aikana kävin kursseja ohjelmoinnista eri kielillä, CCNA-, SQL- ja linux-kursseja. Opinnäytetyönä tein verkkosivut yritykselle käyttäen WordPress-ohjelmistoa.

Vapaa-ajalla pääasiassa vietän aikaa tietokoneella, joko pelaten eri pelejä tai juttelemalla kavereiden kanssa voice chatin kautta. Viime kesän lopulla löysin pyöräilystä uuden harrastuksen itselleni, mitä aion jatkaa myös talven jälkeen. Tästä syystä ja yleistä kunnon kohottamista varten käyn nyt myös salilla pari kertaa viikossa.